BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Sanal Veri Merkezi ve Toptan Alınan Hizmetlerin Ayrılması
Sanal Veri Merkezi ve Toptan Alınan Hizmetlerin Ayrılması
2018-03-14

Sanal Veri Merkezi ve Toptan Alınan Hizmetlerin Ayrılması

Değerli Müşterilerimiz,


Şirketimiz 11 yıllık ticari faaliyetimizde en büyük müşterileri her zaman ticari amaçla hosting hizmeti veren işletmeler olmuştur. Toptan seviyede hizmet sunduğumuz bu işletmelere daha özel hizmet verebilmek, ekiplerimizi buna göre koordine edebilmek, toptan seviyede daha uygun fiyat tarifelerine sahip olmak için bu tipte hizmet alan tüm müşterilerimizi Netinternet bünyesinden ayırarak, yine %100’ü Netinternet’e ait iştirak diğer şirketimiz Veri Merkezi Teknolojileri şirketi üzerinden hizmet almasını sağlamak amacı ile çalışma başlatmış bulunmaktayız.


Yapılan bu değişiklik tamamen toptan seviyede hizmet alan müşterilerimizin talepleri, şikayetleri, ihtiyaçları doğrultusunda yapılmış/planlanmış olup web hosting şirketlerine hitaben yazılan bir kontrol paneli üzerinden tüm teknik ve idari ihtiyaçların tam ve kusursuz bir şekilde karşılanabilmesi ve bu süreci yönetecek özel teknik ekiple iş sürekliliğinin üst düzeyde tutulması amaçlanmıştır.


Tüm bu çalışmaların sonunda birden fazla lokasyon ile de hizmet sunmaya başlayacak olan Veri Merkezi Teknolojileri, fiyat/performans anlamında da son yıllarda rakiplerimiz ile aramızdaki makasın yeniden uçsuz bucaksız şekilde açılmasını sağlayacaktır.


Veri Merkezi Teknolojileri hakkında bilgiler;


Web Sitesi : www.verimerkezi.com.tr


Facebook : facebook.com/verimerkezi


Twitter : twitter.com/verimerkezi


Tüm bu süreç ile ilgili müşteri temsilciniz üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bilginize sunar, bol kazançlı günler dileriz.




Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ

Genel Müdür - Osman MAKAL

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet Bilişim Teknolojileri A.Ş.'de teknik konularda liderlik yapıyorum. 15 yıldır bu alanda çalışıyorum ve özellikle sistem yönetimi, ağ teknolojileri ve yazılım geliştirme konularına odaklanıyorum.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap